Spaanse media hekelen Frenkie de Jong: ‘Voor een handtekening van 86 miljoen is hij een mislukking’

FC Barcelona doet na de winterstop niet meer mee in de Champions League. Na de kansloze nederlaag in München tegen Bayern duwen de Spaanse media hun pennen in gif. ,,De nachtmerrie duurt nu al sinds 14 augustus 2020.”

68 reacties

  • Teun Bruna

    2 jaar geleden
    Zien voetballers zelf iets terug van die krankzinnige transferbedragen die voor hen worden betaald. Het lijkt me dat die bedragen tot stand komen over de hoofden van de voetballer zelf in een onderonsje tussen waarnemer en clubs. Dus dan is dit soort kritiek onzinnig, maar ik kan het verkeerd hebben.
  • martin van beek

    2 jaar geleden
    Eens te meer blijkt het belang wat Messi voor Barcelona was,...alles. Na zijn exit is het een Spaanse club, niets meer dan dat. Frenkie mag blij zijn nu al miljonair te zijn,..
  • marcel manoehoetoe

    2 jaar geleden
    Wie wil er nog in Spanje spelen??! Wat een stelletje .... Hoop dat Frenkie gauw een andere club vindt! 🤞
  • Willem Ooteman

    2 jaar geleden
    De Barcelona voorzitters weten toch heel goed wat de oorzaak van de malaise is,en denken nu dat een trainer uit de woestijn van deze achterhoede een degelijke vesting kan maken dat is een utopie.'
  • R.G. Lubeck

    2 jaar geleden
    Van diverse Barcelona spelers, oa. Frenkie de Jong word(al jaren) meer verwacht, dan steeds enkel dat tikkie terug, maar schijnbaar zijn ze er niet bekwaam voor.