Gert Vande Broek.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Vande Broek. © BELGA

Zonder Gert Vande Broek stonden Yellow Tigers nooit waar ze nu stonden. Maar hield hij er geen te machiavellistische methodes op na?

VolleybalEre wie ere toekomt: zonder Gert Vande Broek stonden de Yellow Tigers niet waar ze nu staan – 8ste in Europa, 13de op de wereldranking. Alleen is het nu maar de vraag of de 54-jarige Limburger er in zijn dertien jaar als bondscoach geen al te machiavellistische methodes op nahield.

26 reacties

  • Gunther Dijckmans

    2 jaar geleden
    Ik heb er mijn idee over. Topsport is hard en de coach probeert het maximum uit een groep te halen. Met please en aub Kom je er niet. Ook gaat het om het nationale team. Geen verplichtingen dus kunnen ze eruit stappen wanneer ze willen. Op club niveau is dat anders ivm inkomen enz. Mijn mening is dat mensen vooral beginnen te klagen wanneer ze zelf merken dat ze op een bepaald niveau blijven hangen en en niet verder door groeien. Dan begin men zich sneller te ergeren omdat men aan hun top zit.
  • Stefaan Jans

    2 jaar geleden
    Het is niet omdat je prof bent aan een unief en medewerker op het kabinet van een minister dat je je allles kan veroorloven in de omgang met anderen !
  • Jean Keulemans

    2 jaar geleden
    Toevallig? de meest in opspraak gekomen trainers zijn zowat de enige die echt met hun atleten de top halen. U hoort Nina Derwael nog klagen
  • Erik Wijns

    2 jaar geleden
    Discipline is kei hard!!! Top is discipline'' punt.
  • RENEE VAN DER STEEN

    2 jaar geleden
    Om topprestaties te leveren moet er hard, veel en gedisciplineerd getraind worden. Indien zich laten uitschelden en vernederen er echter deel van uitmaken, ben ik blij maar een alledaagse jogger te zijn.