Jacob uit B&B Vol Liefde is nu gelukkig met zijn Carla.
Volledig scherm
Jacob uit B&B Vol Liefde is nu gelukkig met zijn Carla. © Marlies van Leeuwen

Dit is Carla, de geliefde van B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob

Jacob uit B&B Vol liefde woont sinds kort samen met zijn nieuwe liefde, de Nederlandse Carla (54). Hoewel zijn avontuur op tv mislukte - met zijn vier kandidates had hij totaal geen klik - bracht het programma uiteindelijk wel het kersverse stel samen.

  1. Podia willen veiligheidsprotocol na verstoren concert Lenny Kuhr

    Podia willen veilig­heids­pro­to­col na verstoren concert Lenny Kuhr

    De culturele sector moet een veilige haven blijven voor makers, medewerkers en publiek. Dat stellen de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) in een gezamenlijke verklaring naar aanleiding van het verstoren van een concert van Lenny Kuhr. De drie organisaties willen met cultuurstaatssecretaris Fleur Gräper in gesprek voor het opstellen van een veiligheidsprotocol.
  2. Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

    Crisis na crisis in B&B-villa van Jacob: ‘Je bent geen slechte man, maar niet oprecht’

    Zag B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob gisteravond zijn geliefde mesthoop geruïneerd worden nadat Segrun en Monica het onkruid uit zijn tuin in de bak dumpten, niet veel later kwam het pas tot een echte uitbarsting. Een pijnlijke, want tijdens een uit de hand gelopen ruzie onthulden de vrouwen eigenlijk niets in Jacob te zien. ,,Op persoonlijk vlak ben je niet benaderbaar voor mij, voor niemand”, maakte Segrun hem duidelijk voor het oog van 826.000 kijkers.