Direct naar artikelinhoud
Anouk betaalt psycholoog voor Voice-winnaar Dani na overlijden vriend

Anouk betaalt psycholoog voor Voice-winnaar Dani na overlijden vriend

Dani van Velthoven (22) heeft hulp gekregen van zijn voormalige The Voice of Holland-coach Anouk (46). Nadat zijn vriend Azad een einde aan zijn leven heeft gemaakt heeft de zangeres, geheel uit eigen zak, een psycholoog betaald voor Dani. 

Tekst Beeld BrunoPress

Het heeft een enorme impact gehad op de zanger, toen zijn vriend Azad in mei zichzelf van het leven heeft beroofd. In een interview met het AD laat hij weten dat hij dit niet heeft zien aankomen. "Misschien was ik vlak na The Voice veel met mezelf bezig. Blijkbaar had Azad toch een muur, waarvan ik dacht dat ik die na anderhalf jaar wel had doorbroken", vertelt Dani.

Loyaal

Met Dani ging het psychisch helemaal niet goed na deze vreselijke gebeurtenis. Hij durfde niet meer alleen te slapen. "En ik durfde twee weken lang geen deuren meer te openen." Uiteindelijk heeft hij Anouk gevraagd om hulp. Zij was tijdens de zangwedstrijd zijn coach en blijkt nu, lang nadat de Voice is afgelopen, er nog steeds voor hem te zijn.

Lees ook Anouk haalt uit naar Marco Borsato: 'De vrouwenemancipatie is met vijftig jaar terug geslingerd'

Betaald

Dani vertelt dat Anouk hem toen financieel te hulp is geschoten. "Aan de telefoon vroeg ze of ik professionele hulp had, maar ik zei dat er lange wachttijden waren voor psychologen. 'Dan regel ik er een voor je', zei ze. Sindsdien heb ik eens in de zoveel tijd een sessie en ik heb geen rekening gezien, die heeft Anouk voor me betaald. Ze is zo’n lieve vrouw."

Dani gaat nog altijd door een moeilijke periode in zijn leven door het verlies van zijn vriend. "Nu is mijn levenslust minder, heb ik af en toe depressieve gedachten", zegt hij. "Het is even een donkere periode, maar ik kom er wel doorheen."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL-Boulevard | Beeld: BrunoPress