Direct naar artikelinhoud
AMSTERDAM, 09-10-2020 , Theater Carre 55ste Gouden Televizier-Ring Gala in Theater Carre, Amsterdam. Op de foto: Jan Smit

Jan Smit deelt blote foto en krijgt lovende reacties: 'Zo zien we je nooit'

Jan Smit (35) is meestal niet het type dat veel deelt van zijn privéleven, maar nu laat hij zich op Instagram van zijn beste kant zien. De zanger en presentator gaat namelijk voor een blote foto en dat valt bij zijn fans goed in de smaak. 

Tekst Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Want hoewel Jan niet bekend staat om zijn sex appeal, brengt hij daar nu verandering in. Want deze ene foto laat menig vrouwenhart sneller doen kloppen, blijkt uit de reacties.

Lekker harig

'Zo zien we je nooit!', klinkt het op social media. Op Instagram deelt Jan een foto waar hij er vrij bloot bij zit: hij draagt enkel een zwembroek en heeft een glas wijn in zijn handen. Hij geniet duidelijk van de zomer. 'Wow, sexy Jan!' schrijft iemand in de reacties. Een ander: 'Daar kun je mee thuis komen.' Een ander vindt dat hij in ieder geval 'lekker harige benen heeft'.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Lees ook Bakken kritiek voor Maxime Meiland: volgers raken niet uitgepraat onder ‘blootfoto’ op Instagram

Familieman

Jan was vorig jaar nog coach bij de Voice, maar stopt daar na 1 jaar al mee. Hij wil zich volledig kunnen focussen op zijn eigen carrière. Samen met zijn partner Liza heeft Jan twee kinderen: Emma (11) en Senn (7). Liza heeft uit een eerdere relatie al een dochter, Fem (13).

Een andere vakantiefoto, waarop Liza samen met haar bekende man te zien is:

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

En Jan en zijn kinderen:

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress