Joe Biden woonde op 30 mei de zondagsmis bij in de  St. Joseph on the Brandywine Catholic Church in Wilmington (Delaware). Voor zijn intrek in het Witte Huis  was de VS-president woonachtig in Wilmington.
Volledig scherm
Joe Biden woonde op 30 mei de zondagsmis bij in de St. Joseph on the Brandywine Catholic Church in Wilmington (Delaware). Voor zijn intrek in het Witte Huis was de VS-president woonachtig in Wilmington. © REUTERS

Priesters mogen Joe Biden de communie weigeren

Katholieke priesters in de VS mogen voortaan de Heilige Communie weigeren aan VS-president Joe Biden.  Een verklaring hierover is donderdag door een verdeelde Katholieke Bischoppenconferentie goedgekeurd. Reden hiervoor is zijn progressieve visie op het recht op abortus.

13 reacties

  • Gerrit Van Maalen

    3 jaar geleden
    Leg meteen eens de financiën open van de 'kerk' de 'kerkfabrieken' en 'Vaticaanstad'. Menig aanschouwer zal serieus verschieten van de tentakels van het Rooms-katholieke clubje
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Hun eigen “ vuiligheid” wordt bedekt met de mantel der liefde !
  • Etienne Callebout

    3 jaar geleden
    Gaat de kerk voor de zoveelste keer in hun eigen voeten schieten .Ze zouden liever iets matiger zijn in hun opstelling in de moderne wereld .Zo verliezen ze nog meer zieltjes ipv er bij te winnen .
  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Terecht en consequent, wie zich bij een organisatie aansluit, volgt de regels of stapt er uit.
  • Jean West

    3 jaar geleden
    Fons Casteels De kerk en zijn geestelijken overtreden zelf hun regels (geboden) en geven maar al te graag kritiek op een ander.