Direct naar artikelinhoud

Vrouw PSV-speler Zahavi vastgebonden tijdens overval in Buitenveldert

Bij de overval op het huis van PSV-speler Eran Zahavi in Buitenveldert zijn niet alleen de vrouw van de voetballer, maar ook zijn kinderen vastgebonden. Ook kregen ze tape op hun mond geplakt. 

en
Vrouw PSV-speler Zahavi vastgebonden tijdens overval in Buitenveldert
Beeld Het Parool

Dat blijkt uit nieuwe informatie van de politie. Rond 14.40 uur in de middag werd er door een man in een postbezorgersjas aangebeld. Wanneer de vrouw van de voetballer opendoet in haar woning aan de Arenborg in Buitenveldert, wordt ze tegen de muur gedrukt. Dan komt er een tweede man binnen met een vuurwapen, die de vrouw bedreigt. 

De overvallers zouden zich hebben voorgedaan als pakketbezorgers. Op dat moment waren naar verluidt de kinderen van het stel aanwezig in de woning aan de Arenborg in Buitenveldert. Bij de overval werd de vrouw van Zahavi tegen een muur aangedrukt. Ook zou haar haar zijn afgeknipt.Daarnaast zou er met een vuurwapen zijn gedreigd.

Zahavi was zich op dat moment met PSV aan het voorbereiden op de wedstrijd tegen Willem II. Hij ontbreekt zondagmiddag tegen de Tilburgers vanwege ‘privéomstandigheden’. Dat schrijft de club op Twitter.

Bekenden van Zahavi staan voor het huis om te kijken hoe het is. Een jongen in een trainingspak zegt: “Van mij mogen ze overvallers aan de hoogste boom opknopen.”

De politie werd in de middag gealarmeerd over de overval. Een woordvoerder doet geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer, maar bevestigt dat er zondagmiddag een overval heeft plaatsgevonden aan de Arenborg in Buitenveldert. Daarbij zijn volgens de politie geen gewonden gevallen.

De politie is nu bezig met buurtonderzoek. Ze gaan de huizen langs om mensen te bevragen. Ook zijn er honden en een politiehelikopter ingezet.

Zahavi woont vanaf het begin van het seizoen in Buitenveldert. PSV heeft de 33-jarige spits in september gecontracteerd. In het begin van het seizoen postte de voetballer nog trots een foto van zijn huis in de sneeuw op sociale media. Volgers wisten daarna dat de Israëlische spits een huis in Buitenveldert heeft. 

.Beeld Het Parool
Vrouw PSV-speler Zahavi vastgebonden tijdens overval in Buitenveldert
Beeld ANP

Twitter bericht wordt geladen...