50Plus verdwijnt uit de Tweede Kamer: Den Haan stapt op en neemt zetel mee

VIDEOFractievoorzitter Liane den Haan van 50PLUS verlaat de partij en neemt haar Kamerzetel mee. Dat laat ze vandaag weten in een filmpje op Twitter. Den Haan lag de afgelopen weken in de clinch met het hoofdbestuur, dat woedend reageert: ,,Kiezersbedrog zonder weerga!”

66 reacties

  • E.M. Van den berg

    3 jaar geleden
    onbegrijpelijk dat er nog mensen deze mevr. nog geloven. overal maakt ze amok en doet dan net of zij heilig is, kijk naar de Anbo waar ze veel ellende veroorzaakt heeft en waardoor veel afdelingen opgeheven zijn. nu weer bij 50 +. en straks weer bij de volgende. een vrouw die er zelf beter van wordt en het wordt tijd dat ze met pensioen gaat!!!
  • Ellen Colville

    3 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd dat er een regel komt dat kamerzetels bij de partij blijven.Zolang de wet niet verandert blijft deze actie pure oplichterij . Ik heb gestemd op de partij i.v.m hun manifest, mevr. Haan is eigenhandig van het manifest afgeweken vlak voor de verkiezingen .Helaas zat mijn stem al in de post en kon ik niet meer een andere keuze maken. Hoe denkt zij dat dit kiezersbedrog op de kiezers overkomt? Jammer dat het nog 4 jaar duurt voordat wij weer een stem uit kunnen brengen.
  • Henk Schrama

    3 jaar geleden
    Mevr de Haan is gewoon een ordinaire dief, ze steelt namelijk een kamer zetel van de partij. Kan me niet voorstellen dat ze nog enige geloofwaardigheid heeft of zal krijgen in de kamer. Dit soort praktijken moet zo snel mogelijk bij wet verboden worden. De kiezer wordt mede hierdoor aan de kant geschoven en bedrogen.
  • Nobbe

    3 jaar geleden
    Hoe het ook zit en wat er ook is tussen diverse personen , de zetel hoort bij de partij en niet bij de persoon. Dit is een typisch geval van kiezersbedrog. Helaas laat dit voorval ook weer zien hoe 'rot' de tweede kamer is. Het wordt echt tijd voor een flinke renovatie.
  • Ad Biemond

    3 jaar geleden
    Jammer dat zij , mevr de Haan , deze zetel die haar niet toebehoort, meeneemt. De regels omtrent zetel bezit moeten aangescherpt worden. Mevr de Haan maakt geen vuist, maar maakt alleen herrie over de rug van andere. Nog maar niet te spreken wat het salaris van deze vrouw is. Het zijn de belasting centen van de burger.