Levi Rigters en zijn team tijdens GLORY 76.
Volledig scherm
PREMIUM
Levi Rigters en zijn team tijdens GLORY 76. © GLORY Kickboxing

Levi Rigters terug in de ring bij Glory 78: ‘Voor mijn 28ste wil ik wereldkampioen zijn’

Na zijn verlies in het viermanstoernooi in de vorige editie van Glory keert Levi Rigters (25) terug in de ring bij Glory 78, in juli in Rotterdam. De nummer zes op de zwaargewichtranglijst neemt het op tegen Tomas Mozny uit Slowakije. Het gevecht moet een volgende stap naar zijn uiteindelijke doel zijn: de wereldtitel van Rico Verhoeven.

  1. Rico Verhoeven wint Glory Grand Prix en haalt uit naar Jamal Ben Saddik: ‘Ik walg van zijn gedrag’
    Met video

    Rico Verhoeven wint Glory Grand Prix en haalt uit naar Jamal Ben Saddik: ‘Ik walg van zijn gedrag’

    Rico Verhoeven heeft de Glory Grand Prix, het achtmanstoernooi voor zwaargewichten in Arnhem, zaterdagavond winnend afgesloten. Hij won achtereenvolgens van Sofian Laïdouni, Nabil Khachab en Levi Rigters en gaat met 500.000 dollar naar huis. De avond werd ontstemd door zijn oude rivaal Jamal Ben Saddik, die na afloop van de halve finale in de ring kwam en met een trap uithaalde in de richting van ‘The King of Kickboxing’.
    Arnhem
  2. Rico Verhoeven is niet kapot te krijgen: ‘Drie gevechten op één avond is echt next level’
    PREMIUM
    met video

    Rico Verhoeven is niet kapot te krijgen: ‘Drie gevechten op één avond is echt next level’

    Op Rico Verhoeven (34) staat geen maat, zo bleek maar weer toen hij zich zaterdag na acht rondes toernooivechten in de Gelredome herpakte van een sensationele knockdown door Levi Rigters. Zonder een pure knock-outer te zijn, toont Verhoeven keer op keer aan een gladiator te zijn die onder geen enkele omstandigheid kapot te krijgen is. ,,Ik hoop dat ik mensen ermee kan inspireren.’’