RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Maxime reageert op 'Meiland-overkill': 'Alles moet met mate'

Beeld © Beau / RTL

De één loopt met hem weg, de ander zet het liefst zo snel mogelijk de televisie uit als Martien Meiland (59) ten tonele verschijnt. Toch scoort 'Chateau Meiland' als een tiet, en van dat succes willen dochters Maxime en Montana nu een graantje meepikken. Vanavond start hun nieuwe programma 'Petit Chateau'. Maar zien we niet al genoeg Meiland op tv?

De Meilandjes lijken haast niet van de buis te slepen. Zo is de familie niet alleen te zien in hun eigen realityserie, daarnaast schittert pater familias Martien in Wie van de Drie én First & Last. Blijkbaar slikt Nederland het als zoete koek, want vanaf vanavond kunnen we ook elke week genieten van Petit Chateau.

"Ik besef het nog steeds niet helemaal, dat mensen het zo leuk vinden om Chateau Meiland te zien", vertelt aanstaande moeder Maxime woensdagavond aan tafel bij Beau van Erven Dorens, die wil weten of ze niet bang zijn voor een 'overdosis Meiland'. "Hebben jullie het daar wel eens over?" vraagt hij hen.

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland en Leroy onthullen geslacht van hun kindje

"Je moet natuurlijk niet teveel op televisie, maar dat is met alles zo. Je moet alles nemen met mate", vertelt Montana. Volgens Maxime hebben ze het er thuis ook regelmatig over: "We hebben wel gemerkt dat vorig jaar, toen hebben we heel veel voor Chateau Meiland gedraaid, toen waren we ook wel heel erg moe erna en hebben we een goed gesprek met elkaar gehad. Want het moet wel met mate gaan, ook voor jezelf."

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland en Leroy hebben trouwplannen

In Petit Chateau helpen Maxime en Montana jonge ouders in spe bij het klaarmaken van de babykamer. De Meiland-telg moet privé ook aan de slag, want samen met haar vriend Leroy verwacht ze binnenkort een kindje.

Maxime Meiland wil dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling

02:37
Erica
Lees ook:
Erica Meiland is weer vrijgezel