RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Hey peach! Ginny & Georgia krijgt een tweede seizoen

Ginny & Georgia Beeld © Netflix

Kijkers die 'Ginny & Georgia' als een gek hebben gebingd hebben geluk: Netflix kondigt een tweede seizoen van de serie aan. Love it, mean it.

"Cool, cool, cool"

De cast van de nieuwe Netflix-hit kondigt het heugelijke nieuws zelf aan. "Het grootste nieuws ooit", volgens Sara Waisglass, die in de serie te zien is als BFF Maxine. Hoofdrolspeelsters Antonia Gentry (Ginny) en Brianne Howey (Georgia) kunnen het alleen maar bestempelen als "Cool, cool, cool" en "Fun, fun, fun." 

Wanneer het tweede seizoen uitkomt is nog niet bekend.

Taylor
Lees ook:
Taylor Swift boos om 'seksistische' grap in Ginny & Georgia

Ginny & Georgia volgt het verhaal van moeder Georgia, dochter Ginny en zoon Austin (Diesel La Torraca). Vlak na de dood van Ginny en Austins stiefvader besluit het gezin naar het poepsjieke Wellsbury te verhuizen. Of ze daar lang zullen blijven is nog maar de vraag, want moeder Georgia staat erom bekend weer snel haar koffers te pakken.

Moeder Georgia hopt niet alleen van stad naar stad, maar ook van man naar man. Ginny krijgt zelf ook te maken met haar eigen teen drama. Buurjongen Marcus en klasgenoot Hunter hebben een oogje op haar. Ondertussen blijkt dat Georgia niet altijd eerlijk is en een hoop geheimen heeft voor haar dochter.

Ferry
Lees ook:
Ferry loopt Danielle tegen het lijf in nieuwe trailer Netflix-film

Het eerste seizoen van Ginny & Georgia is nu te zien bij Netflix. Volgens Netflix, dat net als vele andere streamingdiensten nauwelijks kijkcijfers bekendmaakt, hebben meer dan 52 miljoen huishoudens wereldwijd in ieder geval twee minuten van de serie gekeken in de eerste 28 dagen na de release.