Vanaken, Vormer, Sambi Lokonga, De Ketelaere... Wie staat in jouw ideale basis als je mag kiezen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers?
Volledig scherm
Vanaken, Vormer, Sambi Lokonga, De Ketelaere... Wie staat in jouw ideale basis als je mag kiezen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers? © Photo News

POLL. Nmecha boven Dost? Sambi Lokonga boven Rits? Kies jouw ideale basiself voor Anderlecht-Club!

Jupiler Pro LeagueDé affiche van dit weekend in de Pro League: Anderlecht-Club Brugge. Zondag krijgen we nog eens een onvervalste topper tussen de twee grootmachten uit de voorbije decennia van het Belgische voetbal. Hoog tijd om pen en papier erbij te nemen en jouw ideale basiself samen te stellen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers!

10 reacties

  • patrick de keersmaecker

    3 jaar geleden
    Nu staan ze daar met hun 10 betere spelers
  • Edwin Debaene

    3 jaar geleden
    Anderlecht wint van Club omdat het zo moet,de play off moet toch een gezicht hebben in het buitenland.
  • jo verstraelen

    3 jaar geleden
    Van dit Brugge kies ik enkel de keeper, de rest vul ik aan met Anderlechtspelers.
  • Thierry Deneckere

    3 jaar geleden
    ik denk dat Anderlecht zondag met hun voetjes terug op de grond worden geplaatst idd na hun winst op Antwerp worden ze in de hemel geprezen maar in de eerste jaren worden ze zeker geen kampioen !!! club steekt met kop en schouders boven de rest in belgie !!
  • Marcel De Maesschalck

    3 jaar geleden
    Dus Anthony : volgens u kunnen ze bij Club niet voetballen. Hoe belachelijk kan je eigenlijk zijn. Rensenbrink, Van Den Daele, Staelens, Ilic, Degryze, Vargas en anderen zijn allemaal van Club naar Anderlecht gegaan. Volgens u worden dit dan ineens goede spelers aangezien ze niet meer bij Club spelen. In de NBA krijgt een speler een staande ovatie als hij terugkeert bij zijn ex-ploeg. Daar kunnen ze hier nog iets van leren qua sportiviteit. Een goede speler blijft goed ongacht bij welk ploeg.