Met deze vette wijnautomaat hoef je nooit meer water bij de wijn te doen

Wijnen wijnen wijnen, nog steeds wordt ik wel eens badend in het zweet ’s nachts wakker van Martien Meiland, wanneer hij weer zijn vreugdedansje doet. Maar binnenkort sta je waarschijnlijk hetzelfde te springen om wijn met deze AI-gestuurde wijnautomaat.

Winecab

Het duurt doorgaans maar een paar jaar voordat de allernieuwste technologieën beginnen te druppelen naar meer reguliere productie. Het is bijna de normaalste zaak van de wereld geworden. En hoewel AI-gestuurde computers en slimme robotarmen nog steeds buiten het bereik van de meeste gebruikers liggen, vangen we nu een vroege glimp op van deze ultramoderne technologieën die worden toegepast voor een redelijk aan te schaffen prijs, thuisaanbiedingen met de onthulling van de slimme wijnkeldersystemen van Winecab.

Luxe wijnautomaat

Bij deze Winecab-units is het de eerste keer dat ooit een robotarm in een woonomgeving is geïntroduceerd. Met zijn complete, vrijstaande wijnopslagsystemen met een zevenassige slimme robotarm en een ingebouwde slimme sommelier is het echt een must-have. Dan horen we je denken, neejoh, komt er nog meer? Jaja, evenals realtime inventaris status en toegang tot een live deskundige sommelier behoren bij deze luxe wijnautomaat. De wijn stroomt bij ons al aardig in de mond bij het lezen hiervan.

Geen vriendenprijsje

De Winecab-units zijn gemaakt van ultrahoge materialen. Ze bieden plaats aan maximaal 600 flessen wijn. Ze beschikken ook over hoogwaardige beveiligingsfuncties zoals gezichtsherkenningssoftware voor ontgrendeling, plus een ingebouwde iPad Pro-tablet die fungeert als het touchscreen van de Winecab. Daarnaast is er een onderste lade waarin gebruikers flessen kunnen laden, die de robotarm vervolgens automatisch kan organiseren en opslaan. Het is geen vriendenprijsje, deze Winecab-unit begint met een prijs van 150.000 euro. Dus begin maar met sparen.

Reageer op artikel:
Met deze vette wijnautomaat hoef je nooit meer water bij de wijn te doen
Sluiten