Airbnb’s most special: Scandinavisch vakantiehuisje op en top

Elke week laten we jullie kennis maken met een bijzondere Airbnb vondst. Wanneer we weer lekker mogen vliegen dan kunnen we niet wachten om weer de vetste plekken te bezoeken. Dit keer reizen we mentaal af naar Zweden, Stockholm om precies te zijn. Hejdå.

Airbnb special zeehuisje hartje Scandinavië

Om er samen echt even tussenuit te gaan, is dit huisje op het Zweedse eiland Strangarna in de buurt van Stockholm een uitkomst. Hier ben je even weg van alles; als je iets zou willen ondernemen, zal je een boot moeten nemen. Het interieur van het vakantiehuisje is typisch Scandinavisch, mét sauna. Daarnaast heb je de beschikbaarheid over een eigen aanlegsteiger. Wat wil een man nog meer.

Airbnb Scandinavië

Rustgevend toevluchtsoord

Gelegen aan de rand van een klein eiland in de Stockholm Archipel, belooft dit ongewone en charmante houten huis een harmonieuze vakantie. Bewonder het adembenemende uitzicht, neem een verkwikkende duik en ontspan in de sauna; een echt rustgevend toevluchtsoord in de wildernis.

Voorzieningen

Het huisje beschikt over een eigen aanlegsteiger met twee kajakken en een boot. Daarnaast heb je een sauna, heerlijk.

Verder heeft het huisje alles wat je wil, van een koffiezetapparaat, tot een spelcomputer, of dat een PS4 of PS5 is, nemen we maar even voor lief. We denken dat je met zo’n huisje weinig potjes FIFA zal doen. Althans, dat hopen we maar.

Wat betreft de prijs, het kost wel wat, maar dan heb je ook wat zeggen we dan maar. We raden je aan om hier minstens vijf nachtjes te spenderen, om het volledig in je op te nemen. Dan betaal je voor twee personen zo’n 1300 euro. Zoek je dus nog een plek om helemaal tot rust te komen maar ook om de avonturier in jezelf los te laten? Dan raden we je deze Scandinavische plek aan.

Reageer op artikel:
Airbnb’s most special: Scandinavisch vakantiehuisje op en top
Sluiten