Ouderwets oorlogje spelen met de Nerf Hyper Line

NERF doet er een schepje bovenop met de Hyper, de nieuwe concurrentiegerichte lijn van hard-shooting blasters van het merk met NERF’s snelste herlaadtijden ooit. Haal het kind in je naar boven en ga weer ouderwerts oorlogje spelen met je vrienden of maak er een drankspel van. Verzin wat en ga lekker erop uit met deze vette gun van NERF.

Prestatiegerichte blasters

De NERF Hyper-lijn zit vol met door de consument gevraagde verbeteringen waardoor ze de meest prestatiegerichte blasters zijn die we hebben gezien. Allereerst is er het nieuwe laadsysteem. Hiermee kunnen  spelers tot 100 ronden in seconden laden door middel van beschikbare blikken van 50 of 100 ronden. De blasters hebben ook een verbeterde capaciteit, met 100 Hyper-rondes die hetzelfde volume innemen als 25 NERF Rival-rondes.

Sneller schieten

De Hyper-rondes zijn ook gemaakt van een gloednieuw materiaal. Dit is ontworpen om sneller te schieten en langer mee te gaan, met een zinderende topsnelheid van 110 voet per seconde – een verbetering van 10 procent ten opzichte van de Rival-lijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerf (@nerf)

Big boys

NERF Hyper wordt later dit jaar gelanceerd met drie blasters: de NERF Hyper Rush-40, NERF Hyper Siege-50 en de topklasse NERF Hyper Mach-100 met een capaciteit van 100 ronden. Beschermende gelaatsschermen en de eerder genoemde canisters ronden de nieuwe lijn af. Hij is geschikt voor kinderen van 14 jaar en ouder. Dit betekent alleen voor de big boys. Maar je broertje of zoontje van 13 mag er ook wel af en toe mee schieten hoor. Heb je niet van ons gehoord hè?

Reageer op artikel:
Ouderwets oorlogje spelen met de Nerf Hyper Line
Sluiten