Patrick Lefevere en Mark Cavendish worden na vijf jaar herenigd.
Volledig scherm
Patrick Lefevere en Mark Cavendish worden na vijf jaar herenigd. © VTM Nieuws/BELGA

Lefevere over terugkeer ‘Cav’: “Ik heb een wenende Mark Cavendish aan de lijn gehad”

WielrennenPatrick Lefevere heeft Mark Cavendish na vijf jaar opnieuw in de armen gesloten bij Deceuninck-Quick.Step. De Britse sprinter was op zoek naar een ploeg voor volgend seizoen en kon terecht bij ‘The Wolfpack’. “Ik heb gisteren beslist hem aan te nemen.”

19 reacties

  • Yves Gysel

    3 jaar geleden
    @dirk claus volledig eens. Niet vergeten dat CAV nog steeds een grote commerciële waarde heeft. Lefevre moet inderdaad niet onnozel doen met te laten uitschijnen dat hij dat uit liefdadigheid heeft gedaan.
  • Erik De jongh

    3 jaar geleden
    Lefevere een keiharde zakenman met een gouden hart , proficiat zo een afscheid heeft Cav zeker verdiend . Nu weet iedereen waarom bij Lefevere wil rijden , een hechte familie
  • dirk claeys

    3 jaar geleden
    De koerswereld geeft geen cadeautjes mensen, harde cijfers , presteren en opvallen, anders vlieg je eruit, trouwens een slimme zet, ze gaan hem renoveren, en opkalfateren met nieuwe technieken, zal uiteindelijk nog een topper worden!   
  • Claudine Waelkens

    3 jaar geleden
    Proficiat Patrick dat siert u wat je nu doet voor Mark Cavendish ik hoop als Julien Vermote geen ploeg vind dat je hem ook de kans geeft om terug te keren bij jou want een helper als Julien zijn er maar weinig in het peleton harde supporter!
  • Emiel

    3 jaar geleden
    Commercieel goed bekeken! Veel aandacht en een renner die allicht niet al teveel kost !Toch een lieve man, die Patrick