Dit zijn de bizar dikke supercars van bekende Nederlandse influencers

Dat je tegenwoordig flink geld kunt verdienen via social media, is wel duidelijk. Met een TikTok of Instagram- account en miljoenen volgers is de kans groot dat je bankrekening er warmpjes bij zit. Een dikke auto mag dan ook niet ontbreken op je plaatjespagina. Porsche, Range Rover of Audi, ze komen allemaal voorbij. Benieuwd welke supercars bekende influencers rijden? Check ze hieronder:

Don de Jong

Je zou maar 21 lentes jong zijn en van een Audi RS6 Avant naar een Lamborghini Huracán Performante gaan. YouTuber Don de Jong mocht sinds vorige week dit groene monster op zijn naam zetten.

Royalistiq

Deze full-time gamer zit er ook warmpjes bij deze winter. Roy Beszelsen, beter bekend als Royalistiq, heeft namelijk onlangs zijn oude Audi RS7 omgeruild voor een R8 V10 plus met Capristo uitlaatsysteem. Lekker hoor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Royalistiq (@royalistiq)

Giel de Winter

Giel de Winter is één van de drie mannen van het bekende YouTube kanaal StuktTV, een van de meest succesvolle YouTube kanalen van Nederland. Zijn garage is dan ook niet al te min. Giel rijdt privé in een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Dan heeft hij ook nog een zakelijke auto, namelijk de Audi Q8 50 TDI. Pffff…..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel)

Monica Geuze

De ex van Lil Kleine reed al een tijdje in een Range Rover, maar vond het in augustus wel welletjes geweest. Niet dat ze hem beu was hoor. Maar ze was gewoon toe aan een nieuwe. Snappen wij volledig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Outland (@outland_landrovers)

Enzo Knol

Mister Knolpower heeft ook wat wagens gehad waar menig man jaloers op is. Zo had hij een Jeep Grand Cherokee Trackhawk nog geen jaar onder zijn kont zitten. Deze heeft ‘ie vervolgens omgeruild voor een Lamborghini Urus. Want ja, waarom ook niet?

Joel Beukers

Last but not least, de grote man die altijd voor goud gaat. De full-time vader en dumbell beuker heeft pittig veel auto’s. Door alles wat Joel heeft gedaan heeft hij nu heel wat vette auto’s op de oprit staan. Schrik niet: Een Maserati Quattroporte, Lamborghini Hurucan, Ferrari 812 Superfast, Range Rover Evoque en Lamborghini Urus. Alleen maar respect, Joel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Reageer op artikel:
Dit zijn de bizar dikke supercars van bekende Nederlandse influencers
Sluiten