• 26' 50' Goal Fashion Sakala
  • 60' Goal Makhtar Gueye
  • Mathieu Maertens Goal 79'

KV Oostende boekt tweede zege op rij tegen OHL, al was hoofdrol voor afwezige VAR: “De scheids wordt gepakt door zijn collega”

Jupiler Pro LeagueTweede zege op rij voor KV Oostende: 3-1 na een boeiende wedstrijd. Sakala (2x) en Gueye waren de doelpuntenmakers van dienst voor de Kustboys. En ook de (afwezige) VAR speelde een hoofdrol.

6 reacties

• Allex Kovalev

4 jaar geleden
    OHL was werkelijk nergens tegen swingend KVO , correcte vaststelling van hun trainer, trouwens KVO ook een strafschop wegens hands niet gekregen. Tja OHL in 1A...op basis van welke verdienste ?
  • John Verhaeghe

OHL voor de tweede maal bestolen...
  • Pascal de haes

Hoe dierick elk jaar zijn licentie haalt om in de jupiler pro te fluiten is mij een raadsel... Is elk seizoen veruit onze slechtste scheids in eerste klasse zelfs als 4e man schiet hij te kort
  • Felix Giedts

Schandalig hoe OHL wordt benadeeld. Het is natuurlijk hun eigen schuld: geen VAR niet spelen en dan waren die onregelmatigheden niet gebeurd. OHL moest aan de rust met 0-2 leiden maar dat is anders uitgepakt, net zoals op Genk waar zij in de blessuretijd geen penalty krijgen.