Man bestelt supercar bij ome Ali, krijgt roze brommobiel

Wat komt er tegenwoordig niet uit China? Ome Ali heeft vandaag de tijd alles wat je maar kunt bedenken en gooit het voor een prikkie op je deurmat. De YouTuber Inja kocht voor een prikkie een supercar, maar krijgt een roze brommobiel. De lul!

Ome Ali

Op AliExpress en Alibaba kan je vrijwel alles kopen, van sextoys tot millitaire voertuigen. YouTuber Inja had iets te veel geld over en besloot een supercar aan te schaffen op de Chinese website. De Qiantu K50 stond wel voor een heel mooi prijsje te koop op Alibaba. Zo’n 300 paarden in een elektrisch jasje werden aangeboden voor een prijsje vanaf 31.000 dollar. De originele prijs voor de bolide was ongeveer 150.000 dollar. Toch een aardig verschil.

Deal

De beste man vond het al apart dat de deal niet via Alibaba verliep, maar via een Gmailadres. Niet echt handig mocht je je geld terug willen. Acht maanden en 40.000 dollar later was het dan eindelijk zover. De supercar zou keurig op de oprit neergezet worden. Alhoewel dit ook gebeurde, was enige teleurstelling bij de YouTuber wel aanwezig.

Roze brommobiel

De meeste pakketjes van AliExpress worden verpakt in drie rollen tape en een oude krant. Je hoopt dat een supercar wel in een fatsoenlijk pakje geleverd wordt. De verkoper van de wagen heeft toch de moeite genomen om er een enorm houten krat omheen te bouwen. Helaas voor Inja zaten de 300 beloofde paarden niet in de kist. Een Smart met dwerggroei kwam tevoorschijn. De auto had een bizar mankement: achteruit reed deze elektrische grasmaaier harder dan vooruit. Best kut. Na wat geklaag wilde de verkoper toch het geld terugbetalen. De verkoper eiste wel dat de video’s van YouTube gehaald werden. Inja dacht waarschijnlijk ‘haha dikke lul’, want je kunt hieronder nog genieten van de beelden:

Reageer op artikel:
Man bestelt supercar bij ome Ali, krijgt roze brommobiel
Sluiten