Direct naar artikelinhoud

Tóch gezamenlijk Ajax kijken − vanuit de auto bij Borchland

De drive-in bioscoop op het terrein van evenementenlocatie Borchland gaat wedstrijden van Ajax uitzenden. Vanuit de auto kunnen supporters gezamenlijk en op afstand van elkaar voetbal kijken.

Tóch gezamenlijk Ajax kijken − vanuit de auto bij Borchland
Beeld Aziz Kawak

Zondag is de tweede wedstrijd van dit seizoen, Ajax tegen RKC Waalwijk, al te zien. Net als bij de ‘gewone’ drive-in bioscoop, rijden bezoekers nadat ze online een ticket hebben gekocht à 22,50 euro per auto, het parkeerterrein van Borchland tussen de Arena en de A2 op.

De wedstrijden van Ajax zijn te volgen met commentaar van Fox Sports. Voor het geluid kan iedereen zijn autoradio op een frequentie afstemmen.

Bezoekers die tussendoor iets te drinken of te eten willen, hoeven niets van de wedstrijd te missen. Op het menu dat bij de ingang wordt uitgedeeld, staat een QR-code om snacks en drankjes te bestellen. De bestelling wordt op een coronaverantwoorde manier naar de auto’s gebracht.

Op 26 september wordt op het 128 vierkante meter grote ledscherm ook de wedstrijd van Ajax – Vitesse live vertoond.

Ook de gewone drive-in bioscoop van Pathé blijft vanwege de grote animo nog even open, tenminste nog tot 1 november. De films en tijden zijn te vinden op hun website.