Vanaf september zal het mogelijk zijn ook in onze nationale luchthaven een Covid-test te laten afnemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf september zal het mogelijk zijn ook in onze nationale luchthaven een Covid-test te laten afnemen. © Photo News

Een coronatest op Brussels Airport: hoe werkt dat? En wie kan zich laten testen?

Brussels Airport krijgt begin september een eigen mobiel Covid-lab. Passagiers die uit een rode zone terugkeren kunnen meteen bij aankomst op de luchthaven in het lab – het eerst mobiele commerciële testcentrum in ons land - terecht. Maar ook wie op reis vertrekt, kan er zich nog snel laten testen. Hoe verloopt zo’n test? Wat kost hij? En is dit dé sleutel naar opnieuw volle voetbalstadia en een uitverkocht Sportpaleis?

0 reacties

  1. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge
  2. Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in lage-emissiezones

    Vlaamse regering herstelt toegang oldtimers in la­ge-emissiezo­nes

    De Vlaamse regering herstelt de toegang van oldtimers in lage-emissiezones (LEZ). Nadat de Raad van State de oorspronkelijke uitzonderingsregeling voor oldtimers had vernietigd, zou de toegang voor oldtimers binnenkort terugvallen op een regeling waarmee ze slechts 12 keer per jaar met een betalende dagpas binnen de LEZ in Gent of Antwerpen zouden mogen rijden. Op voorstel van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft de Vlaamse regering nu een besluit goedgekeurd waarin de Brusselse regeling wordt overgenomen en waarbij de lokale besturen individuele vrijstellingen kunnen verlenen.