Geld teveel? Bestel een iPhone 12 Pro SpaceX edition van Caviar

Als je van gekkigheid niet meer weet waar je je geld aan moet spenderen, dan kom je op gegeven moment een keer uit bij Caviar. Dit bedrijf is gespecialiseerd om Apple-producten een royale upgrade te geven, om er vervolgens een exorbitant bedrag voor te vragen. Dat hebben ze nu ook gedaan met een exclusieve iPhone 12 Pro SpaceX edition.

Zo kwamen ze eerder al eens met 18-karaats AirPods Pro voor het lieve sommetje van zo’n 61.000 euro. Tsja. Je bent natuurlijk een patjepeeër pur sang als je zoiets aanschaft, maar er is schijnbaar een markt voor. Dit keer is Caviar aan de slag gegaan met de iPhone 12 Pro SpaceX Edition. De iPhone onderdelen van dit toestel zijn in elk geval een stuk dan de extravagante AirPods.

iPhone 12 Pro SpaceX edition

Dit exemplaar van de gaat namelijk over de toonbank voor 5.000 dollar. Dat is nog wel enigszins te doen. Al zouden we tien miljoen hebben, dan hadden we het nog niet uitgegeven, daar niet van. Maar mocht je dit nou mooi vinden dan is het met een beetje sparen binnen bereik. Wij kijken wel gewoon bij PhoneGigant.

Het bijzondere aan dit apparaat is dat ‘ie is voorzien van een stukje van de SpaceX-shuttle die de ruimte in is geschoten. Vast een feitje dat het leuk doet op de chiquere verjaardagen, de green van de golfbaan of in de kleedkamer van je professionele voetbalclub. Naast deze unieke eigenschap bestaat je toestel volledig uit titanium.

Geduld

Verder is het een bijzonder exclusief telefoontje, want er worden door Caviar slechts 19 van dit soort iPhone 12 Pro-modellen gefabriceerd. Als je hebt verteld dat ‘ie een stukje uit de ruimte bevat, kun je er dus ook nog eens overheen klappen dat je een van de 19 exemplaren hebt weten te bemachtigen. Wel moet ereerst nog een 128 GB-model door Apple onthuld worden. Ja je denkt toch niet dat ze met een miezerig 64 GB toestelletje aan de slag gaan? Voor die prijs mag je ook wel het topmodel verwachten natuurlijk. Duurt lang ja, maar nog even geduld alsjeblieft.

Reageer op artikel:
Geld teveel? Bestel een iPhone 12 Pro SpaceX edition van Caviar
Sluiten