Demi Lovato.
Volledig scherm
Demi Lovato. © EPA

Demi Lovato: Eetstoornis werd als normaal gezien

Demi Lovato heeft in een interview met Bustle verteld de eetstoornis waar ze in haar tijd als Disney-tienerster mee kampte, als normaal werd gezien.

  1. Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’
    met video

    Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’

    De NOS en Tom Egbers krijgen tot en met Pasen de tijd om tot een schikking te komen over zijn mogelijke terugkeer als presentator op televisie. Egbers spande het kort geding aan, omdat hij na een jaar thuiszitten vanwege beschuldigingen van wangedrag zo snel mogelijk weer aan het werk wil. Een terugkeer zou echter niet mogelijk zijn vanwege onrust op de redactie, meent de advocaat van de NOS. ,,Een deel van de collega’s dreigde weg te blijven als hij zou worden ingezet.”
  2. Voor MeToo veroordeelde Belgische tv-maker verbreekt stilzwijgen: ‘Ik ben fout geweest’

    Voor MeToo veroordeel­de Belgische tv-maker verbreekt stilzwij­gen: ‘Ik ben fout geweest’

    De voor grensoverschrijdend gedrag veroordeelde Belgische tv-maker Bart De Pauw heeft voor het eerst in zeven jaar van zich laten horen. De Pauw verbreekt zijn stilzwijgen nadat eerder deze week ophef ontstond omdat hij de baas van zender VRT had gevraagd dingen uit een documentaire over zijn rechtszaak te halen. ‘Gezien de gebeurtenissen van de afgelopen dagen kan ik niet anders dan ook mijn stem te laten horen. Ik heb zeven jaar lang gezwegen, alle interviews geweigerd, ik heb het proces in de rechtszaal willen voeren en niet in de media’, schrijft De Pauw op Instagram.