Bob Hogenelst (drummer) en gitarist Pieter Holkenborg in een oefenruimte in popcentrum Jacobiberg in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Hogenelst (drummer) en gitarist Pieter Holkenborg in een oefenruimte in popcentrum Jacobiberg in Arnhem. © Gerard Burgers

Drummer is nu verhuizer: ‘Klote, maar het is niet anders’

Je studeert af met een 10 op het conservatorium. Vijf jaar later verdien je vanwege corona je brood als verhuizer. Het overkwam drummer Bob Hogenelst die met zijn band Atlanta een nieuwe plaat uitbrengt.

  1. Psycholoog: ‘Uiteindelijk zijn we allemaal klunzige wezens die door het leven strompelen’
    PREMIUM
    interview

    Psycholoog: ‘Uiteinde­lijk zijn we allemaal klunzige wezens die door het leven strompelen’

    Carrière maken, de liefde van je leven vinden, een voorbeeldig gezin stichten, van betekenis zijn voor de maatschappij én genoeg tijd besteden aan familie en vrienden: we moeten nogal wat van onszelf en denken al snel dat er iets mis met ons is als het niet lukt, merkt psycholoog Thijs Launspach. Hij deelt 5 lessen uit de psychologie om jezelf vandaag nog wat meer begrip en ademruimte te geven.
  2. Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Chauffeur rijdt aan andere kant van Nederland als hij appje krijgt: ‘Binnen 2 uur melden, anders ontslag’

    Na belletjes van meerdere boze klanten uit Amsterdam trok een groothandel vorige zomer aan de bel bij z’n bezorger. Want waar bleef hij met de beloofde bestellingen? De chauffeur bleek op eigen houtje nog bezig met bezorgingen in het oosten van Nederland. Na meerdere waarschuwingen moest de man zich binnen twee uur op het kantoor melden, anders kon hij zijn spullen inleveren.
    Zoetermeer