Game in stijl met de duurste controller ter wereld

We weten allemaal dat de aanschaf van een Playstation niet heel goedkoop is. En met de nodige accessoires wordt ‘ie ook niet veel goedkoper. Ook een losse controller kan soms flink duur zijn. Ligt er maar net aan wat voor functies ‘ie heeft en wat voor extraatjes erop zitten. Deze gouden controller is in ieder geval de duurste PlayStation controller ooit gemaakt.

Gouden PlayStation controller 

Je moet er immers wel fancy uit zien tijdens je potje GTA of Red Dead Redemption. Daarom komt het merk Brikk nu met een ziek mooie PS controller. Niet zomaar eentje in een leuk kleurtje, maar een gouden controller. Helemaal handgemaakt, gepersonaliseerd en in 24 karaats goud gewikkelde PlayStation controller. Met al die mooie luxeheden is het de duurste controller ooit gemaakt. En goed nieuws: de controller is gewoon te bestellen, dus binnenkort kun jij met een gouden bling-bling controller achter je schermpje zitten.

Foto: Brikk

Meerdere versies

Er zijn van deze controller twee versies te verkrijgen. Allebei zijn ze een Dualschok 4. De Lux Dualschok 4, waar het in dit geval om gaat, is ideaal voor de gamer die nogal een bijzondere stijl heeft. Voor de duurste versie, die we hierboven even kort omschreven, moet je zo’n 13.995 dollar neerleggen, dat is maar liefst 12.342 euro. Mocht je bruine dat nou niet trekken, dan kun je ook voor een goedkopere versie gaan die ‘maar’ 8.495 dollar, ofwel 7491 euro, kost. Alsof het niets is. Voor de goedkopere versie krijg je wel wat minder. Zo is je controller niet van 24-karaats goud, maar van 18 karaats goud. Verder zitten er slechts 7 diamanten op die samen 0,25 karaat zijn. De rest van de knopjes zijn Sony originals. Voor de duurdere versie krijg je net wat meer. Zo heeft ‘ie negen knoppen gemaakt van 18k goud. Naast de PlayStationknop zijn ook de vormknoppen en richting knoppen in een goud jasje gestoken. Je controller krijg je overigens bezorgd in een mooi doosje, maar dat mag ook wel voor dat geld. Hier bestel je het prachtding!

 

Foto’s: Brikk

Reageer op artikel:
Game in stijl met de duurste controller ter wereld
Sluiten