Monica Geuze is (insta)officieel van de vrijgezellenmarkt

Helaas mannen, jullie hebben net iets te lang gewacht. Een van de mooiste vrouwen van Nederland is bezet. Monica Geuze (nummer 11 in FHM500 van dit jaar) deelde op Instagram een kiekje met haar nieuwe vlam. En ja, als je Insta-official gaat, dan weet je dat het serious business is.

In november 2019 gingen Monica en voetballer Lars Veldwijk uit elkaar. De twee hebben samen een dochtertje, genaamd Zara-Lizzy. Natuurlijk is dat ontzettend balen voor het YouTube-fenomeen en voor Lars, maar voor menig man was dit natuurlijk dé kans om zijn beste versiertrucs in te zetten op Mo. Helaas voor jullie is ze nu weer officieel van de markt en heeft ze haar nieuwe liefde gevonden. Wat haar uiteraard van harte is gegund!

Nieuwe vlam Monica Geuze

Robbert is de gelukkige die iedere dag naast Monica wakker mag worden. Hij wist haar helemaal in te pakken en de twee tortelduifjes zijn nu hotel de botel op elkaar. De foto deelt ze op haar Instagrampagina, waar de YouTubester zo’n 1,2 miljoen volgers heeft. Op beide gezichten is een smile van oor tot oor te zien. We willen het er niet in wrijven, maar mannen, jullie hebben een schoonheid laten schieten. Maar Mo, we zijn hartstikke blij voor je! Als je maar gelukkig bent, daar gaat het uiteindelijk om.

https://www.instagram.com/p/CCX2_CZBIEM/?utm_source=ig_embed

Like Monica

Monica zet enkel een hartje bij haar foto als onderschrift, maar dat zegt meer dan duizend woorden. Robbert was wel eens eerder gespot in de Videoland-docuserie van de vlogster. In de meest recente aflevering van Like Monica geeft ze het toe; Robbert is haar prins op het witte paard. “Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef, dan weer ik gewoon: dit is het”, zegt Monica. Ach, die vlinders. Lekker toch. Hieronder nog even een paar fijne Insta-highlights van Monica Geuze.

https://www.instagram.com/p/CByhK2iB2lR/

https://www.instagram.com/p/CBWEM12BMPD/

https://www.instagram.com/p/B-7gDUyho3-/

https://www.instagram.com/p/B9M5sBGBLDc/

https://www.instagram.com/p/B18jwt7B1I7/

https://www.instagram.com/p/B8mXd7yh73z

 

Reageer op artikel:
Monica Geuze is (insta)officieel van de vrijgezellenmarkt
Sluiten