Je kinderen op jonge leeftijd laten genieten van Circuit Zandvoort? Dit toffe speelkleed helpt ze op weg

Je kinderen van jongs af aan iets willen bijleren van Circuit Zandvoort? Ha, dat kan met het gloednieuwe speelkleed van circuit Zandvoort. Eerder had TT Circuit Assen al een autokleed, maar nu dus ook het prachtige Circuit van Zandvoort. Zo kunnen de kinderen van jongs af aan de bochten uit hun hoofd leren. 

Speelkleed

Jammer genoeg is het autokleed niet op de exacte millimeter hetzelfde. Zo ontbreken de nieuwe uitloopstrepen en is de uitgang van de pitsstraat nog voor de Tarzanbocht. Verder hebben ze de boulevard meegenomen in het kleed en ook krijgt de camping zijn plekkie naast het circuit. In totaal is het kleed van Circuit Zandvoort 130 bij 160 centimeter groot. Je mag zelf bepalen in welk opzicht je de maten ziet. Wij raden wel aan om de maten via de lengte x de breedte te meten. Mag je verder zelf uitzoeken, is maar een tip. Ben je helemaal fan van dit kleed? Dat is mooi. De eerste lading staat al te koop! Er zijn 3300 stuks van gemaakt en je kunt er hier eentje kopen. Kan je kind zich vermaken thuis terwijl jij doorwerkt.

Prijs

Het Bedrijf City-Play heeft verder nog meer toffe kleden zoals de wegen in Amsterdam, Den Haag, Tilburg, Breda, Maastricht en zo kunnen we nog even doorgaan. Het bedrijf verkoopt ze voor 49,95 en daarvan gaat 1 euro naar het goede doel. De oprichters zeggen zelf: “Wij doen graag dingen waar we blij van worden en hoe leuk is het om een glimlach op een kind zijn gezicht te toveren.”

Reageer op artikel:
Je kinderen op jonge leeftijd laten genieten van Circuit Zandvoort? Dit toffe speelkleed helpt ze op weg
Sluiten