Don Diablo gooit zaterdag alsnog zijn DJ set online op YouTube

Het moest een waar spektakel worden, maar helaas is de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix tot nader order uitgesteld. Dat betekent jammer genoeg ook voor Don Diablo dat er niet gedraaid gaat worden. Toch wil hij zijn muzieksetje graag met ons delen. 

Don Diablo is één van de bekendste Nederlandse house-dj’s. Dat hij populair is, is gebleken uit zijn YouTube-views. Het liedje Chemicals in samenwerking is met dj Tiësto heeft zo’n 60 miljoen weergaven. Zijn liedje On My Mind heeft ook nog eens 55 miljoen views. Dat is zeker niet mis. In een interview vertelde hij ons dat hij meer dan een miljard keer is beluisterd op YouTube. Dat zal inmiddels erg gestegen zijn. Daarom is het ook erg jammer dat we zijn uur durende dj-set moeten missen tijdens de Dutch GP. Gelukkig heeft onze vriend een oplossing en gooit hij zijn show morgen 19:00 op YouTube online. Dan kunnen we alsnog genieten van zijn muzikale kunsten. 

Aan de top van DJ Mag

Pepijn Schipper AKA – Don Diablo heeft het allemaal meegemaakt. Vallen en opstaan, de hemel ingeprezen en zelfs nagetrapt worden terwijl hij al languit op de grond lag (figuurlijk gesproken). Hij heeft aan de top gestaan van de DJ Mag en is inmiddels een behoorlijke tijd bezig met muziek. Het kan dus niet zo zijn dat je nog nooit van de beste man gehoord hebt. Hij werd in 2007 uitgeroepen tot best geklede man van Nederland door het mannenblad Esquire. Mocht je deze dj toch echt niet kennen, check hieronder zijn hit On My Mind. Misschien frist het je geheugen een beetje op. 

Reageer op artikel:
Don Diablo gooit zaterdag alsnog zijn DJ set online op YouTube
Sluiten