Grolsch wil iedereen een biertje serveren door tijdelijk thuis te bezorgen

Het weekend is aangebroken. Het dus weer tijd voor een lekker koud biertje. Dat gaat er altijd wel in. Vooral na een lange week van verveling. Eventjes de deur uit om een kratje te bemachtigen. Echter slaan sommigen een bezoekje aan de supermarkt liever over. Dit begrijpen we heel goed, je gezondheid gaat natuurlijk voor. Maar wacht! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is Grolsch! Het biermerk komt de gele rakkers namelijk naar je voordeur brengen. Grols, jij held!

Voordat we je blij maken met een dode mus, geldt het helaas alleen voor mensen in het oosten. Hier liggen immers de roots van het merk. “In deze regio hebben we ook de meeste klanten”, zegt een woordvoerder van het bedrijf. Je hebt het vast wel meegekregen, zo niet dan moet je echt onder die rots vandaan komen, maar er wordt geadviseerd lekker thuis te blijven. Voor een boodschapje kun je prima de deur uit. Alleen is niet iedereen zo dapper om dat te doen. Sommigen moeten juist thuis blijven omdat ze kwetsbaar zijn voor het virus. ‘Grolsch Bier aan Huis’ komt je dan tegemoet. Het idee erachter is om iedereen een biertje te serveren, zelfs die niet de deur uit kunnen. Super attent van ome Grolsch. Daarnaast hebben de medewerkers van de biergigant weer iets te doen. “Dit tijdelijk initiatief is dus een win-win situatie voor ons”, aldus de woordvoerder van Grolsch. Jupiler kwam afgelopen week ook met een puik plan. Iedereen die jarig is tijdens de ‘lockdown’, krijgt 10 pilsjes tegoed. 

Prima dealtje

Er is voor de echte liefhebbers een speciale pagina op de website te vinden. Hier kunnen klanten kiezen uit vijf verschillende bierpakketten. Elk bevat twee kratjes bier en een sixpack speciaalbier. Daarnaast krijgt je er een gratis 6-tal alcoholvrij bier bij. Je betaalt per pakket 35,90 euro, inclusief statiegeld. Prima dealtje dachten we zo. De bezorgkosten zijn gratis. Je moet wel op tijd zijn met je bestelling, het kan door de drukte namelijk tot twee dagen duren voordat ze het leveren. Dus als je zuipplannen hebt voor het weekend, kun je het beste woensdag al een bestelling plaatsen. In het weekend wordt niet bezorgd. De actie is gisteren al begonnen. Helaas moet je voor dit weekend dus nog eventjes naar de supermarkt. Volgende week is de held weer tot uw beschikking. 

 

Reageer op artikel:
Grolsch wil iedereen een biertje serveren door tijdelijk thuis te bezorgen
Sluiten