The Weeknd krijgt rol in American Dad en schrijft zijn eigen aflevering

Het lijkt wel alsof The Weeknd niet meer stilzit. Zo heeft hij laatst een steengoed album uitgebracht, die binnen no-time op nummer 1 van de Billboard belandde. Hij dropte nog eens 3 extra bonussongs en nu heeft de zanger ook een aflevering van American Dad geschreven en gaat ‘ie er ook nog eens in spelen.

De Canadese artiest maakte op zijn Instagram bekend dat hij een aflevering in de animatieserie American Dad heeft geschreven. En hij speelt er zelf dus ook een rol in. Hij vertelde dat het resultaat op 4 mei te zien is. We moeten dus nog heel eventjes wachten, maar we zijn erg benieuwd. The Weeknd werkte samen met schrijver Joel Hurwitz. American Dad is een Amerikaanse animatieserie die gaat over een CIA-agent en zijn familie. Naast zijn vrouw en kinderen wonen er ook een buitenaards wezen en een sprekende goudvis bij hem.

Nieuwe muziek

Als we Deadline moeten geloven gaat de zanger ons nog een verrassing geven in de aflevering. Volgens hen zouden we een gloednieuw nummer kunnen horen, maar daar heeft de zanger zelf nog niets over bekendgemaakt. Het is hopen op het beste, wij kunnen namelijk geen genoeg krijgen van zijn nieuwste album After Hours.

Andere artiesten

Het gebeurt wel eens vaker dat beroemdheden vragen om mee te werken aan een animatieserie. Zo verscheen onze eigen Carice van Houten in een aflevering van The Simpsons. Eerder konden we ook Hulk Hogan en Kim Kardashian in American Dad zien. Maar volgende maand zullen we dus ook Starboy The Weeknd zien verschijnen. Mocht je niet kunnen wachten, dan heb kun je hier het album beluisteren, of deze dikke videoclip checken.

 

 

 

 

Reageer op artikel:
The Weeknd krijgt rol in American Dad en schrijft zijn eigen aflevering
Sluiten