Club Pinguin Online keert terug voor hun fans en heeft al zes miljoen gebruikers

Door de coronacrisis hebben veel bedrijven haar deuren gesloten, maar een aantal bedrijven hebben haar deuren ook weer geopend. De bedrijven die de deuren weer openen, kunnen we vooral online vinden. Zoals in dit geval Club Pinguïn. Yup, het legendarische spel op de computer dat vorig jaar nog offline ging. 

Club Pinguin

Ze hebben hun website geüpdatet voor het ‘nieuwe tijdperk’ van Club Pinguïn Online en het blijkt ongelooflijk populair te zijn bij studenten. Niet heel gek, want iedereen zit binnen, dus wat moet je anders doen? Ondertussen hebben maar liefst zes miljoen fans hun laptop geopend en zijn ze allemaal fanatiek aan het spelen. Het bedrijf Twittert: “We hebben onze website bijgewerkt! We bereiden ons voor op het nieuwe tijdperk dat Club Penguin Online gaat – en de transformatie van de website is nog maar het begin. Zorg ervoor dat je de nieuwe website en de nieuwe blog bekijkt. Speciale dank aan Huey en Jonas om hieraan te werken.”

CEO

De medeoprichter Lance Priebe legt in gesprek met The Hollywood Reporter uit waarom zoveel gebruikers zijn teruggekomen: “Voor de meeste mensen die terugkomen, was Club Pinguïn de plek waar ze hun vrienden vonden. Er is daar een sterke connectie, wanneer je je vriendschappen hebt, je gemeenschap, je kring. Het is belangrijk om met hen weer contact te maken, vooral met die verandering van het leven nu. ” De premium versie van het bedrijf blijkt ook gratis te zijn geworden. De drie euro houd je dus lekker in je zak!

Reageer op artikel:
Club Pinguin Online keert terug voor hun fans en heeft al zes miljoen gebruikers
Sluiten