VrijMiBier: deze speciaalbiertjes zijn perfect voor de lente

Vrijdag 6 uur, de (thuis)werkweek zit er weer op. Daarom is het tijd om jezelf weer eens lekker te verwennen met een Vrijdagmiddagborrel. De lente is van start gegaan en dit weekend belooft het ook echt heerlijk weer te worden, zo’n 20 graden. Daarom hier 5 heerlijke lentebiertjes.

Brand – Lentebock

Dit is een heerlijke om je VrijMiBier mee te beginnen. Niet al te ingewikkeld en gewoon lekker. Brand kennen we allemaal wel. Deze lentebock heeft een fruitige bovengister en bevat een fijne combinatie van aroma’s. Het frisse biertje heeft een zoetbittere smaak, maar is wel verfrissend. Daarnaast blijft ie ook lekker naprikkelen op de tong. Dit biertje bevat 6,5 procent alcohol en kun je hier bestellen.

Bax bier – Rokkenjager

In de lente krijgen we te maken met rokjesdag. De dag waarop een groot deel van de vrouwen hun rokjes weer eens uit de kast trekken en hun blote benen showen. Daarom een bijpassend biertje, de Rokkenjager. In dit biertje lopen geur, kleur en afdronk mooi in elkaar over. Fruitig met een vleugje karamel. Die karamel proef je terug, samen met een kruidige hop. De afdronk is iets droog met hetzelfde hopkarakter. Dit biertje bevat 6,5 procent alcohol en kun je hier bestellen.

 

Kees – Spring Blossem Pale Ale

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Pale Ale die de lente in je glas bezorgt. Dit biertje heeft een bloemige geur, is licht fruitig en heeft ook een lichte karamelsmaak. Dit biertje heeft een hoppige en ietwat droge afdronk, maar is erg smaakvol en lekker in balans. Zonnetje erbij, koud biertje en het kan bijna niet beter. Dit biertje bevat 6,5 procent alcohol en kun je hier bestellen.

Les Brasses – Spring Break Beer

Oke, het is dan nog geen vakantie, maar deze mag zeker niet missen in het lijstje. Houdt je van ananas, dan is dit zeker een aanrader. Dit biertje is heel verfrissend en een echte dorstlesser met fruitige aroma’s van citrusfruit en ananas. Lichtzoet met een verfrissend karakter. Proost, mannen. Dit biertje bevat 4,8 procent alcohol. Hij is tijdelijk uitverkocht, maar we hopen dat ‘ie snel weer verkrijgbaar is, zodat we de lente goed kunnen gaan vieren.

De Leckere Springhaver – Lente

De naam zegt het al. Lente. En in de lente zeggen we geen nee tegen bloemige biertjes. Dit biertje is een goudkleurige lentebock met een moutige en bloemige geur. Hij heeft dan wel een zoetige aanzet en een zacht mondgevoel, de afdronk is lekker bitter maar toch fris. Eentje die smaakt naar meer. Dit biertje bevat 6,5 procent alcohol en kun je hier bestellen.

 

 

 

Reageer op artikel:
VrijMiBier: deze speciaalbiertjes zijn perfect voor de lente
Sluiten