Democraat Bernie Sanders.
Volledig scherm
Democraat Bernie Sanders. © AFP

Bernie Sanders zondebok in chaotisch televisiedebat van Democraten

Op een nieuw debat tussen de kandidaten die de Democratische nominatie voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in de wacht willen slepen, was favoriet Bernie Sanders afgelopen nacht de zondebok. Zijn rivalen probeerden zo de stijgende populariteit van de zelfverklaarde socialist een halt toe te roepen. 

12 reacties

  • marijke van Wezer

    4 jaar geleden
    Ik las op een ander nieuws kanaal ( sceptr) dat Sanders in een toespraak in Nevada zei " het comunisme van Cuba was nog zo slecht niet ". Als hij wil winnen vind ik dit een verkeerde stelling . Vele immigranten in Amerika zijn gevlucht uit comunistische landen
  • Filip Desmedt

    4 jaar geleden
    Trump heeft reeds veel goeds gedaan voor USA , heeft de putten van Obama en het slechte oorlogszuchtige bewind van Obama moeten herstellen . Amerikanen hebben dit gezien en beseffen maar al te goed dat Trump voor hun de beste president is dat ze al in decennia hebben gehad .. Trump zal terug winnen , en voor Amerika is dat maar goed ook !!
  • Philippe Deckers

    4 jaar geleden
    President Trump doet het uitstekend. Hopelijk voor de Amerikanen wordt hij herverkozen. Hadden wij in Europa maar zo'n sterke leider die opkomt voor zijn mensen.
  • Michael Mievis

    4 jaar geleden
    In 2021 zal President Sanders België bezoeken.
  • Luc Lepoudre

    4 jaar geleden
    De Democraten in de USA lijken wel de Vlamingen in België, elkaar te lijf gaan.