Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © © Bart Leye

Opnieuw migrantenkamp ontruimd in buurt van Calais

In de Noord-Franse stad Calais is opnieuw een migrantenkamp ontruimd. In totaal werden 145 personen met bussen overgebracht naar opvangcentra. Daarnaast werden nog eens 22 mensen zonder wettig verblijfsstatuut opgepakt "voor een plaatsing in administratieve detentie", zo meldt het bestuur.

6 reacties

  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Zo lang de westerse beroepspolitici v/d centrum en linkse partijen zich blijven verstoppen achter hun "politiek correcte" houding gaat er hier nooit een verbetering in komen, en zij zullen dit blijven doen omdat zij maar voor een beperkte periode verkozen zijn en v/d ene naar de andere legislatuur willen overgaan zonder al teveel wind te maken, wij worden dus gegijzeld door onze eigen verkozenen zuiver en alleen uit hun eigenbelang, politiek is toch iets mooi, he.
  • Paul Boutsen

    4 jaar geleden
    Zolang de EU aan het oosten en het zuiden van haar grenzen geen krachtdadig beleid gaat voeren zullen ze blijven komen. Ten koste van de migranten en ten koste van autochtone bevolking...een drama in de wachtzaal, een olifant in de kamer en niemand die uit politieke correctheid iets durft zeggen, laat staan iets doen.
  • Ghislain Huysentruyt

    4 jaar geleden
    Europa moet dit oplossen en niet hun kop in het zand steken! het is dweilen met de kraan open!
  • Patrick Martens

    4 jaar geleden
    Vanaf dat ze het eerste tentje neerzetten: opruimen. Als je na het eerste tentje niet ingrijpt dan volgen vlug de andere tentjes.Kort op de bal spelen.
  • etienne vijverman

    4 jaar geleden
    zo lang men ze niet op de vlieger richting thuis land zet is het dweilen met de kraan open