EPA
Volledig scherm
© EPA

Football Talk. Samatta en Aston Villa door naar finale League Cup - Eden Hazard mist ook nog bekertreffen met Zaragoza

Football TalkBelgische selectie EK futsal bekend

5 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Real Madrid heeft tot nu toe geen plezier gehad met Hazard. Komt met overgewicht aan, raakt later geblesseerd, en de helft van de competitie is al gespeeld. Die heeft straks heel veel goed te maken.
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Jammer voor Boeckx was een goeie keeper ! Heeft goeie dingen gedaan voor paars-wit Een voorbeeld speler zeker voor de jeugd ! Succes verder
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Dat een speler niet mag meespelen omdat hij verhuurd werd is wat mij betreft wedstrijdvervalsing. Als een rijke club de beste spelers weet te kopen en daarna deze uithuurd naar andere clubs dan zal deze club steeds tegen een verzwakte tegenstander kunnen spelen en hiermee een sportief voordeel kunnen doen.
  • Ivan Smissen

    4 jaar geleden
    Voor een dikkerdje als Boeckx heeft hij het maximum gehaald uit zijn carrière. Toen ik hem zag debuteren op Staaien, dacht ik niet dat hij een profcarrière zou uitbouwen. Geen slechte doelman, maar zijn obesitas was toen al een probleem. Het heeft hem er evenwel niet van weerhouden om knappe grieten aan de haak te slaan. Nu opletten of hij weegt binnen vijf jaar 150 kilo.
  • Patrick De Bot

    4 jaar geleden
    Bedankt voor alles Frank "the tank" !!! Je bent een voorbeeld voor velen wat mij betreft.....