Studio Ski
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Onbewust wilde Ben dat ik hen betrapte op SM in ons huis’

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Esmeralda (55) en Ben (58) woonden eerst met zijn drieën, toen met zijn tweeën en nu apart. Tussen hen blijft niets onbesproken.

  1. Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-altaar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde
    PREMIUM
    married at first sight

    Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-al­taar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde

    Geen tien cupido's hadden ervoor kunnen zorgen dat Bastiaan en Suzanne uit Married at first sight verliefd zouden worden. Toch vond hij de liefde door op televisie bij het altaar te staan en te trouwen met een onbekende. Vijf maanden na het huwelijk is Bastiaan Peppelenbos (46) uit Den Haag smoorverliefd. Niet op Suzanne, maar op zijn nieuwe liefde. ‘Het is zo leuk allemaal.’
    Den Haag
  2. Tsjechische geheime dienst: ‘Rusland betaalde cash aan bevriende Nederlandse en Europese politici’

    Tsjechi­sche geheime dienst: ‘Rusland betaalde cash aan bevriende Nederland­se en Europese politici’

    Een vanuit Praag opererende nieuwssite, gerund door een vertrouweling van de Russische president Poetin, betaalde afgelopen jaar honderdduizenden euro's aan politici uit onder meer Nederland in ruil voor standpunten tegen Oekraïne en de EU. Het complot werd woensdagmiddag door de Tsjechische geheime dienst onthuld. Onder meer de PVV en GroenLinks-PvdA noemen het ‘onaanvaardbaar’ en ‘zorgelijk’ en willen opheldering van de Nederlandse autoriteiten.