Met deze 3 tips maak jij je huis net zo lijp als ons FHM HQ

Is jouw vriendin bekroond tot ‘slechtste binnenhuisarchitect’ van het jaar, maar bepaalt zij wel precies hoe je huis eruit ziet? Of heb je gewoon een simpele rukbunker die wel wat verfrissing kan gebruiken? No worries, wij helpen je uit de brand. We geven drie tips hoe je ervoor zorgt om je osso net zo lijp te maken als ons kantoor.

Tip 1: hang dikke posters op je muur

De mens deelt een gezamenlijke passie en dat is kunst. Wat goed uitkomt, want elke vrouw op zichzelf is al pure kunst. Zoals je weet hebben we jaarlijks een aantal FHM-shoots die elk aspect van de vrouw op z’n mooist belicht. Hoe tof is het dan om zo’n mooie vrouw aan je muur te hangen? En het hoeft niet zo duur te zijn, je kan immers lekker goedkoop printen tegenwoordig. Vind je vriendin het niet zo tof om een vrouw aan de muur te hebben. Zeg dan dat je het doet, omdat je verschrikkelijk erg van kunst houdt. Probleem opgelost en een stap dichter bij onze HQ.

Tip 2: De FHM-collectie

Wat voor ons zeker een must-have is, en daarom dus ook in jouw stekkie moet voorkomen, is het hele archief aan FHM-magazines. We geven toe: dit krijg je niet zomaar voor elkaar, maar lukt het jou om alle uitgaves te krijgen van oktober 2000 tot en met juni 2013 dan beheer jij een huis van een ware koning. Succes met het verzamelen! Marktplaats doet wonderen.

Tip 3: Playstation

Lukt het jou om de bovenste punten te verkrijgen, dan ben je goed op weg! Maar we willen geen losse eindjes dus voor de finishing touch, geven wij jou een laatste tip. Scoor wat dikke gadgets zoals een pooltafel, dartbord en een dikke flatscreen voor wat toffe game-nights. Biertap erbij en je bent helemaal klaar. Je hoeft nu eigenlijk alleen nog je vrienden te bellen.

Reageer op artikel:
Met deze 3 tips maak jij je huis net zo lijp als ons FHM HQ
Sluiten