Dept breidt uit met Zwitsers Hinderling Volkart

Bureaunetwerk Dept krijgt 100% van de aandelen, inclusief de dochterondernemingen Hinderling Volkart Bern en HV Italic.

Het Zwitserse digital agency Hinderling Volkart sluit zich aan bij digital agency Dept. Het geeft de 60 experts van Hinderling Volkart, bekend om werk voor klanten als SwissRe, PostFinance, Edelweiss, Swiss en Swiss Tourism, de mogelijkheid haar klanten end-to-end oplossingen te bieden op alle niveaus van digitale transformatie, meldt Dept.

De eigenaren Michael Hinderling, Michael Volkart en Severin Klaus krijgen in ruil een aandeel in Dept. Eigenaar Michael Volkart: ‘We zijn ervan overtuigd dat we met onze kwaliteitsstandaard en ons streven naar perfecte uitvoering en doorlopende innovatie, een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan Dept.’ De Zwitsers delen de visie van Dept om uit te groeien tot een van de meest succesvolle digital agencies ter wereld.

Voorloper Zwitserse markt

Dimi Albers, CEO bij Dept: "Hinderling Volkart's grote kracht op het gebied van creativiteit en award-winnende designs is indrukwekkend. Ze zijn een absolute voorloper in de Zwitserse markt. Samen met ons digital marketing team in Zwitserland hebben ze een sterke positie om nog slimmere digitale ervaringen te creëren."

Dept, dat in 2015 in Amsterdam werd opgericht, is vandaag de dag in 13 landen gevestigd en heeft meer dan 1500 mensen in dienst.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie