Dit zijn de grote winnaars van de 100% NL Awards

Voor de elfde keer zijn de 100% NL Awards uitgereikt. Davina Michelle, Suzan & Freek, Duncan Laurence, Marco Borsato en Armin van Buuren vielen in de prijzen en zijn dit jaar bekroond met een 100% NL Award. Suzan & Freek, Davina Michelle en Marco Borsato zijn de grote winnaars van deze editie. Alle drie de artiesten vielen twee keer in de prijzen.

Awards

In de 100% NL Awards worden Nederlandse artiesten worden bekroond voor hun muzikale bijdrage in Nederland over het afgelopen jaar. Er kwamen tienduizenden stemmen binnen van fans en luisteraars om zo een ranking te vormen.

Foto: Giovanni de Deugd

Davina Michelle – die afgelopen jaar ook al de 100% NL Award Talent van het Jaar op haar naam kreeg – is dit jaar door het publiek verkozen tot Zangeres van het Jaar. Samen met Marco Borsato en Armin van Buuren sleepte de zangeres met ‘Hoe Het Danst’ ook de 100% NL Award voor Hit van het Jaar in de wacht.

Prijzen

Marco Borsato werd op zijn beurt Zanger van het Jaar. Ook Suzan & Freek vielen twee keer in de prijzen, zo werden ze door de luisteraars bekroond met de 100% NL Award voor Groep/Band van het Jaar én met de 100% NL Award voor Album van het Jaar voor hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’. Duncan Laurence ging naar huis met de 100% NL Award voor Doorbraak van het Jaar.

Foto: William Rutten

Suzan & Freek over hun prijzen: “Te gek zeg! Dit jaar kwamen we met ons debuutalbum, dan is het wel echt heel cool dat we meteen bekroond worden met een award voor Album van het Jaar! Super cool, echt heel blij mee!”

https://www.youtube.com/watch?v=LczrjTq1fXs&feature=emb_title

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de grote winnaars van de 100% NL Awards
Sluiten