Duitse vrouw wordt uit Noorse wildernis gered door een Tinder-match

Tinder kan je uit de bodemloze put halen wat dating betreft, maar kan ook daadwerkelijk levens redden. Een Duitse vrouw was in Noorwegen op vakantie. Alles verliep voorspoedig totdat ze in een benarde situatie terecht kwam. Samen met twee vrienden kwam ze vast te zitten op een gladde weg, maar via Tinder zijn ze gered.

Berg

Het drietal was bang dat hun trouwe vierwieler van de berg af zou glijden of dat ze zouden botsen met het tegenliggende verkeer. En aangezien de hulpdiensten hen niet konden redden – omdat de plaats onbereikbaar bleek te zijn – zaten ze in een lastig pakket.

Tinder

Maar dan ken je Phil nog niet. Hij kwam met een geweldig idee. instaleer Tinder! Lonia viel blijkbaar goed in de smaak bij de hongerige mannen op de datingapp en had na vijf minuten een match aan de haak geslagen. “Nog eens vijf minuten later kwam hij naar ons toe met zijn bulldozer. Hij heeft de weg weer begaanbaar gemaakt, waardoor we recht achter hem aan konden rijden en zo bij een veilige parkeerplaats konden komen”, laat Lonia op Facebook weten. Of er nog een tweede dat inzit is nog onbekend, maar een goede indruk heeft ‘ie zeker achtergelaten.

Reageer op artikel:
Duitse vrouw wordt uit Noorse wildernis gered door een Tinder-match
Sluiten