Dit superluxe McLaren-Mercedes kampeerbusje brengt jou naar al je droomplekken

Een McLaren-Mercedes kampeerbus, best off both worlds. McLaren Sports Homes heeft in eerste instantie niks te maken met het F1-team of de sportwagens van het Britse merk. Helemaal een vreemde van het circuit is het bedrijf echter ook weer niet, want ze begonnen ooit als bouwers van busjes voor het vervoer van motorsport-teams. En busjes bouwen hebben ze aardig onder de knie.

McLaren Sports Homes 

De tijden dat motorsport-teams met een busje en een tentje naar het circuit togen ligt inmiddels achter ons. Vandaag de dag willen die gasten ook wel wat luxe om zich heen. Hoogstwaarschijnlijk heeft McLaren Sports Homes zich daarom later bekeerd aan het bouwen van luxe campers, maar dan wel met een toepasselijk sportief vleugje. Deze Temporite Grey Mercedes met zwarte wielen is daar een treffend voorbeeld van.

 

Het bouwwerk komt voor uit een Mercedes 319 extra long wheelbase. Die een dikke 3.0 V6 diesel onder de kap heeft ronken, goed voor 190 pk. Voor de zonnige dagen waarbij schaduw geen overbodige luxe is, heeft de Merrie een diepzwart luifeltje van 4,5 meter lang om onder te schuilen tegen de brandende stalen. Verder is er uiteraard climate control aanwezig en daarnaast zien we ook een oven, grill, badkamer, slaap-hok én ruimte voor een motor in the back. Haast je naar Facebook om meer info te vinden over zaken als de vraagprijs en dergelijke.

Reageer op artikel:
Dit superluxe McLaren-Mercedes kampeerbusje brengt jou naar al je droomplekken
Sluiten