In Zwitserland ligt het ‘Face To The Sea’ huis

De rotsachtige waterkant van een van de de meest intrigerende meren van Zwitserland vormt natuurlijk de ideale plek voor een ontwerp van een luxe, afgelegen ‘huis’. Zo is het ‘Face To The Sea’-huis van de Iraanse ontwerper Mohtashami Reza dan ook tot stand gekomen. Wat ‘n plaatje, niet?

Face To The Sea

Het ‘Face To The Sea’-huis een visueel verleidelijke woning. Het langwerpige vertrek bestaat geheel uit steen en beton. Voor de helft rust de fundering op het land, maar het resterende, halve, deel strekt zich uit over het koude water. De panoramische glazen behuizing biedt een betoverend uitzicht op de indrukwekkende omgeving, terwijl een moderne woonkamer, keuken en trappen dienen om het smetteloze interieur van de ruimte te accentueren.

Foto: Reza Mohtashami

Naast de douchecabine ligt een trap die je begeleidt naar de loftslaapkamer. Die is omringt door natuurstenen. Er staat een bed, een tv en een opvallende kajak. Buiten liggen een aantal bootjes klaar om op avontuur te gaan met je bro’s, mocht kajakken niet iets voor jou zijn.

Foto: Reza Mohtashami

Het is allemaal super minimalistische en heeft iets weg van een schuilplaats voor een schurk. Die zul je hier niet aantreffen, want dit zijn helaas alleen nog maar tekeningen. Toch leuk om een kijkje te nemen, wie weet komt er het er ooit. Kijken, kijken, niks kopen.

Reageer op artikel:
In Zwitserland ligt het ‘Face To The Sea’ huis
Sluiten