Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

André Hazes: Ik heb Monique niet bedrogen!

André Hazes heeft Monique Westenberg níet bedrogen met Bridget Maasland. Dat benadrukt hij op social media.

Afgelopen weekend maakte de zanger bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg over is. Hij zou haar hebben verlaten voor de 45-jarige Bridget Maasland, maar volgens Hazes is dat laatste niet waar. „Ik ben NIET weggegaan bij Monique voor Bridget”, schrijft hij op Instagram. „Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget.”

„Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander", vervolgt Hazes. „Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond."

‘Schande’

„Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!", eindigt Hazes zijn bericht.

In het statement dat hij afgelopen weekend naar buiten bracht gaf hij toe inderdaad contact te hebben met Bridget Maasland: „We onderzoeken of we het leuk vinden samen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.