Dit zijn de jeans trends van 2019

Een jeans is de basis van je outfit. Met een mooie fit en sterke wassing creëer je jouw favoriete look. Daarnaast is een jeans casual en urban te dragen, maar zeker ook formeel. Daarom geldt: Choose wisely. Wij brengen je up to speed, met de belangrijkste wassingen. Dit zijn dé jeans trends van 2019: light, mid aged en black denim.

LIGHT DENIM

Een echte must have, vooral voor de zomer: een lichte jeans.Ga je voor een skinny fit, dan creëer je een eigentijdse look. Een wat ruimere fit levert een casual look op. Door een intensieve wassing, bijvoorbeeld een stonewash, krijgen deze denims hun lichte kleur en faded uitstraling. Heel tof zijn destroyed details, die je favoriete jeans een echt vintage karakter geven. Vaak zijn deze details ook nog eens met de hand gemaakt. Ook een light denim met puntgaaf jeansdoek is een aanrader en goed te combineren in een formele look. Bijkomend voordeel van een lichte wassing: hij combineert ideaal met zomerse kleuren! Vooral CHASIN’, Scotch & Soda & Replay hebben de lichte jeans tot een kunst verheven. Deze merken jeans zijn online verkrijgbaar bij Score.nl.

MID AGED DENIM

Medium aged jeans hebben een iets donkerdere wassing, die meer naar indigo blauw neigt, al zijn heel veel tinten mogelijk. Dit vintage effect leent zich bovendien heel goed voor een mooie bewerking, zoals destroyed & repaired details of subtiele verfspatters. Aangebracht door authentiek handwerk levert dit echte denim classics op. Mid aged is daarmee één van de dé trends dit jaar, die zorgt voor een authentieke denim look. Rol je pijpen op en je creëert de ultieme casual look. Mid aged denims komen het best over met wat rechtere pijpen, zoals een tapered fit van PME Legend, G-star RAW of Diesel. Dit is jeans zoals het ooit is bedoeld.

BLACK DENIM

Zwarte denims zijn tijdloos. De little black dress voor mannen, zoals de EGO Peck van het jeansmerk CHASIN’. Subtiel met de juiste details en juist krachtig en uitgesproken met destroyed bewerkingen. Een zwarte of grijze jeans leent zich heel goed voor een skinny of slim fit. Een faded exemplaar is mooi te combineren in een urban inspired look, gecombineerd met een witte sneaker. Een wat formelere style creëer je door een combinatie met mooi afgewerkte leren boots. Zwarte en grijze tinten zijn ook tijdens de partymaand december erg mooi te combineren met een buttoned shirt. Een zwarte jeans is de beste investering die jij dit jaar zult doen!

Reageer op artikel:
Dit zijn de jeans trends van 2019
Sluiten