Lando Norris, de opvolger van Stoffel Vandoorne bij McLaren.
Volledig scherm
Lando Norris, de opvolger van Stoffel Vandoorne bij McLaren. © Photo News

Ferrari opnieuw snelste bij testritten F1, opvolger Vandoorne bij McLaren klokt tweede tijd

Formule 1Ferrari heeft opnieuw de beste indruk gemaakt op de tweede dag van de F1-testritten in Montmelo. Maandag reed de Duitser Sebastian Vettel het snelste rondje op het Circuit de Catalunya, vandaag deed zijn Monegaskische ploegmaat Charles Leclerc hem dat na.

4 reacties

  • Gunther Podevyn

    5 jaar geleden
    Mc Laren op de tweede plaats....dat zal lang duren...er gaan nog 2 seconden af tegen het einde van de tests ;zien waar ze dan hangen..maar dat zal niet de 2de plaats zijn!!
  • Kevin Douchy

    5 jaar geleden
    Wie denkt dat dit iets uitmaakt kent niks van autosport. Zoals Amber aanhaalt: zijn testsessies dus tijden doen er echt helemaal niets toe. Vorig jaar had Alonso ook de 2e tijd zo eens in de preseason tests... En we weten hoe dat is geëindigd...
  • Amber Laan

    5 jaar geleden
    Rondetijden spelen geen enkele rol. Iedere wagen rijdt met een andere afstelling, andere banden, verschillende tankinhoud, etc. Alles in functie van wat getest moet worden - de tijd is hierbij ondergeschikt. Slechts zelden (en meestal naar het einde toe) testen teams op de kwalificatie-afstelling en zijn tijden enigszins relevant.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Aan de aanhang van Van Doorne die altojd wel ergens een uitvlucht vonden voor zijn falen moet dit toch zeer veelpijn doen. Heb de laatste formule E prins gezien en ookdaar is Vandoorne bezig het recort van niks te bereiken te vestigen. Ongelooflijk en dat is ooit gepresenteerd als wereld kampioën