© Ibana

Zo draag je een faux-fur jas op een stijlvolle manier

Lekker warm blijven én een hoge aaibaarheidsfactor in je outfit? Een faux-fur jas blijft ook dit voorjaar een topper. Je exemplaar stijlvol dragen? Dat doe je zo!

cityfashion

Less is more

Het is geen geheim dat een faux-fur jas een echte eyecatcher is. Combineer je exemplaar daarom met neutrale basics (een jeans, zwarte pantalon, coltrui of simpele jurk bijvoorbeeld), zo is je jas ready to stand out. Glitter, neon kleuren of opvallende stoffen zorgen ongewild voor het Elizabeth Taylor-effect.

Faux-fur versus volume

Door de snit en het materiaal lijk je bovenaan al snel iets breder wanneer je een pluizige jas draagt. Je item toch flatterend dragen? Combineren met “strakkere stukken” is de boodschap. Skinny jeans, een nauwsluitende trui of strakke jurk brengt je look in proportie. Tip: een model dat halverwege je heupen en billen stopt werkt flatterend voor elk figuur.

Dit jeansmodel hangt in 2019 in de kleerkast van alle vrouwen

© Para Mi

Ook op jeansgebied merken we dat bepaalde trends komen en gaan. Zeg vaarwel tegen strakke skinny’s en retro modellen met brede pijpen, een rechte jeans wordt hét model van 2019!

Jeans anno 2019? Die ziet er zo uit

2019 wordt het ‘less is more’-jaar qua jeanstrends. Een basic model met rechte pijpen en een lage taille domineerde de catwalk. Wat deze denimtrend zo draagbaar maakt is het feit dat bijna iedereen met dit model staat. Een rechte pijp maakt je benen optisch langer én slanker, de lage taille accentueert het punt nét boven je billen waardoor je meteen ronder lijkt. Hallo curves!

Zo combineer je dit model

Als je slechts één reden nodig hebt om dit jeansmodel te scoren, laat het dan zijn veelzijdigheid zijn. Een strakke top, blouse met brede mouwen, oversized sweater of getailleerde blazer? Alle snits zijn een perfect match voor de jeans van het jaar. Ook qua schoenen kan je niet veel verkeerd doen. Een stevige blokhak, platformsneaker, elegante instapper of stiletto heels … Alles kan en alles mag.

Dit zijn de handtassentrends in 2019

© Michael Kors

Wij staan volledig achter het motto ‘nieuw jaar, nieuwe handtas’. Benieuwd wat de modewereld in petto heeft voor 2019? Dit worden dé handtassentrends van het jaar!

Hoe kleiner, hoe beter

Vergeet de minder praktische kant, dit jaar krijgen de handtassen een mini make-over. Zogenaamde micro-handtassen zorgen voor een speelse toets in je outfit. Perfect voor een avondje uit wanneer je enkel de basics moet meenemen.

Speelse details

Een inspirerende quote of een grappig figuurtje op je handtas, anno 2019 gaan we ze om de arm van elke fashionista zien. Combineer je speelse tas met een basic outfit om je accessoire echt te laten opvallen.

Riem als eyecatcher

Ook de riem van je handtas krijgt in 2019 een make-over. Dior en Fendi zetten de toon met gekleurde exemplaren, kettingen en logoprints rond je schouder. Kortom: hoe opvallender je riem, hoe beter.

XL-formaat

Niet alleen ieniemienie handtasjes worden hot in 2019, ook XL-formaten zijn aan een opmars bezig. Armani en Max Mara bedachten dat de drukbezette vrouw best wat extra ruimte kon gebruiken en wij geven ze 100% gelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer