Dele Alli zit geblesseerd op de grond tijdens Fulham - Tottenham Hotspur (1-2) op Craven Cottage.
Volledig scherm
Dele Alli zit geblesseerd op de grond tijdens Fulham - Tottenham Hotspur (1-2) op Craven Cottage. © Getty Images

Tottenham Hotspur vreest nu ook voor blessure Alli

Tottenham Hotspur is na Harry Kane ook Dele Alli een tijdje kwijt. De Engelse middenvelder moest in de slotfase van de gewonnen competitiewedstrijd bij Fulham (1-2) geblesseerd van het veld. ,,Het ziet er niet goed uit’', zei manager Mauricio Pochettino. ,,We gaan hem de komende dagen onderzoeken om er achter te komen hoe erg het is.’'

  1. Drama voor Jayden Oosterwolde: Nederlandse verdediger Fenerbahçe scheurt meniscus

    Drama voor Jayden Oosterwol­de: Nederland­se verdediger Fenerbahçe scheurt meniscus

    Het was voor Fenerbahçe een dag om heel snel te vergeten: 115 duizend euro boete, een zware blessure voor Jayden Oosterwolde en een pijnlijke nederlaag in de kwartfinale van de Conference League. In Griekenland kwam de ploeg op ruime achterstand, maar na al die tegenslagen werd de rug iets gerecht. Met een 3-2 eindstand bleef de schade beperkt, maar dat was bij Oosterwolde niet het geval. Hij heeft zijn meniscus gescheurd.
  2. Rafael van der Vaart en Dick Jol begrijpen niets van bizar handsbal-incident: ‘Laf van Pol van Boekel’
    PREMIUM
    Met poll & video

    Rafael van der Vaart en Dick Jol begrijpen niets van bizar hands­bal-incident: ‘Laf van Pol van Boekel’

    Scheidsrechter Glenn Nyberg gaf géén strafschop aan Bayern München na bizar hands van Arsenal-verdediger Gabriel. Bewust, zei hij volgens de Duitsers na de eerste kwartfinale van de Champions League (2-2). Hij vond het duel te belangrijk om te fluiten voor een onhandige fout. Verdient Nyberg een standbeeld voor zijn nobele manier van ‘in de geest van de wedstrijd fluiten’?