De Italiaanse Senaat in Rome.
Volledig scherm
De Italiaanse Senaat in Rome. © REUTERS

Controversiële senatrice die uitspraak “Italianen geven we huizen, de rest ovens” leuk vond nieuwe hoofd mensenrechtencommissie Italiaanse senaat

Een senatrice van de extreemrechtse Lega, met enkele twijfelachtige uitspraken over vluchtelingen, holebi's en Roma op haar naam, is aangesteld aan het hoofd van de mensenrechtencommissie van de senaat. Stefania Pucciarelli zetelt voor regeringspartij Lega in de senaat.

11 reacties

  • Mohamed A

    5 jaar geleden
    Ik wil meer vreemdelingen om te onderhouden en wil minder geld overhouden aan mijn pensioen. @Hedwig hahaha
  • lilianne van neylen

    5 jaar geleden
    Hoe is dit toch allemaal mogelijk?? En dat in een zogenaamd 1 Europa?!! Een Europa dat volledig om zeep gaat met de dronken Juncker op kop. Intriest en wij, bevolking, zijn de slaven die voor deze criminelen werken, betalen en zwijgen!
  • peter Frederix

    5 jaar geleden
    Waarom zou dat een klucht moeten zijn ? Kijk eens bij ons wat Geens allemaal doet bij justitie dat is nog veel erger. Niet moeilijk dat Belgie een paradijs is voor criminelen.
  • Jan Mulders

    5 jaar geleden
    Dat belooft !
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Vrouw van mijn hart , eindelijk eens iemand die het durft zeggen , die links durft tegen te spreken , want wees eerlijk , tegenwoordig regeert links als de Sovjet Unie in de donkere jaren !! Je mag niks meer zeggen of denken of ze noemen je racist , nazi , en noem maar op , en dat mogen ze zomaar , zonder er straffen voor te krijgen !! Het wordt eens tijd dat alles weer recht gezet wordt !!