Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Zijn Channing Tatum en Jessie J nu echt een stel?

Grote kans dat de relatie tussen Channing Tatum en Jessie J serieuze vormen begint te krijgen. De acteur postte een foto op Instagram, waarin hij zijn nieuwe liefje de hemel in prijst. ,,Deze vrouw heeft zich zojuist met hart en ziel gegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die erbij was heeft iets magisch meegemaakt, wow!"

Onderonsje met schoonmoeder

Ook Jessie’s moeder zou aanwezig zijn geweest bij het concert van haar dochter. Volgens bronnen heeft Channing zijn ‘schoonmoeder’ daar ontmoet.

Sinds Jessie en Channing begonnen met daten, gaat de acteur vaak mee naar concerten van Jessie in zowel Amerika als het Verenigd Koninkrijk. ,,Hij doet erg zijn best en wil zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen als hij kan. Hij voelt zich fijn bij haar en ziet wel wat er hierna gebeurt," aldus een bron. Eerder deze maand bezocht Jessie J al de Magic Mike Live Show waarin Channing te zien is in Londen.

https://www.instagram.com/p/Bp3-OUfH-5m/

Scheiding

Afgelopen april maakte Channing bekend uit elkaar te gaan met zijn vrouw Jenna, maar hun scheiding is pas onlangs aangevraagd. Ook Jenna is inmiddels met een nieuwe liefde, acteur Steve Kazee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.