Nooit meer koude voeten dankzij schoenen met verwarming van Jimmy Choo

© Jimmy Choo

Tijdens de winter altijd last van koude voeten? Daar heeft het Britse label Jimmy Choo iets op gevonden. Het lanceert een reeks laarzen waar een verwarming is ingebouwd. Die kunnen tot 45 graden warm worden.

flb

De bijhorende app downloaden, de schoenen aansluiten met een USB-kabel op de poort die telkens verstopt zit onder de omslag aan de bovenkant van de laars, opladen en hopsa, in geen tijd worden ze warm. Het klinkt misschien als een droom voor koudevoetenlijders, maar de schoenen in kwestie bestaan echt. Het gaat om Voyager-laarzen van Jimmy Choo. Ze komen in vijf verschillende varianten en de prijzen starten vanaf 1.450 euro.

De temperaturen kunnen variëren tussen de 25 en 45 graden en de laarzen kunnen zo'n acht uur lang warm blijven. "Dit is spannend nieuw terrein dat we verkennen", zegt creatief directeur Sandra Choi in een reactie aan Harper's Bazaar. "Een schoen die de voeten verwarmt leek ons de ultieme luxe, maar het is daarnaast ook fundamenteel praktisch."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer